Bij Super Lexi, is het een makkie om een taal te leren gebruiken
Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren animators die in hun moedertaal werken en/of een gedegen ervaring hebben als leraar met kinderen in het leren van talen. Onze animators hebben vaak andere snaren in hun boog door een graad in een artistiek gebied te hebben.
Kleine groepen voor persoonlijke aandacht
De workshops groeperen verschillende categorieën van leeftijd: 3-4 jaar, 5-6 jaar en 7-8 jaar, 9-10 jaar… Ze bestaan uit 5-6 kinderen en soms is het maximum aantal 8 kinderen. Deze kleine groepen bevorderen het luisteren, de dialoog en de interactie.
Ze vinden 1/week op dezelfde dag op hetzelfde moment plaats, zodat je kind de taal kan assimileren en regelmatig kan oefenen. U kunt uw kind per kwartaal aanmelden vanaf september tot December en tweejaarlijks van Januari tot Juni. 

ISABEL

Isabel heeft een solide achtergrond in beeldende kunst, ze is moedertaal Spaans. Ze is gepassioneerd, vol fantasie en heeft een groot aanpassingsvermogen.

IBAN

Hoogleraar gitaar en Conservatoire supérieur, hij heeft ook een masterdiploma als docent. Met meer dan 23 jaar ervaring geeft hij les aan kinderen en volwassenen.

ZACHARI

Zacharia is een acteur en gepassioneerd door het theater; hij is grappig, attent en brengt zijn passie en expertise over op kinderen

MARIE-LAURE

Ze heeft de ziel van een kind dat in haar ateliers wordt gevoeld dat ze zichzelf ontwerpt. Ze is een uitstekende verteller en blinkt uit in de beeldende kunst. 

YANNIC

Als theaterdocent van opleiding coacht hij al jaren groepen. Hij is een pedagoog, geduldig, attent en oplettend.

BOUTAINA

Zacht en geduldig, intelligent en attent op details, ze is ook creatief en pedagoog om Pom Pom Dance in het Frans en Engels te onderwijzen.

EXAUCE

Positief en creatief en vloeiend Engels, hij maakt deel uit van het winnende nationale team van Pom Pom Dance 2023, hij is rigoureus en brengt met gemak de beoefening van Pom Pom Dance over op kinderen.

MARIE

Met ervaring als coach voor kinderen in gymnastiek, is ze een leraar, rigoureus en dynamisch. Na een lang verblijf in Engeland tijdens haar opleiding, doceert ze Pom Pom Dance in het Frans en het Engels.

OPHELIE

Ze werd de leraar ouder-kind yoga! Ze is creatief, enthousiast en besteedt bijzondere aandacht aan de medeplichtigheid van het duo

JULIETTE

Ze pratiquueert Dans Alle stijlen Ouders-Kinderen, ze is pedagoog, positief en geniet ervan dat het duo plezier heeft terwijl ze choreografieën voor iedereen maakt.